Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI с награда за дистрибуция от TDK

23.07.2019   |   Бизнес
 

TTI, Inc. получи сребърна награда в категорията за международна дистрибуция по време на конференцията TDK European Distribution Award 2018, проведена в Мюнхен. Събитието, организирано от TDK Europe, единствената европейска компания на TDK Group за търговия с електронни компоненти, модули и системи на TDK, продавани с марките TDK и EPCOS, награждава най-добрите дистрибуторски партньори на компанията в Европа. Международната награда за дистрибуция измерва ефективността на продажбите за всички компоненти TDK и EPCOS.

"Радваме се да получим тази награда и да видим, че нашата работа е оценена в този ключов пазар. Тези награди имат много строги критерии и показателите за ефективност на всички участници са подробно анализирани. Обратната връзка, която получихме, продължава да ни помага да поддържаме и подобряваме отличното си сътрудничество с TDK", отбеляза Феликс Корбет, директор маркетинг на доставчиците TTI, Inc. в Европа.

Годишните награди на TDK, които се провеждат за шеста година, са основани на четири показателя: бизнес представяне, управление на наличностите, договорни условия и оперативно съвършенство.

"С удовлетворение виждаме, че TTI Europe продължава да реализира върхови продажби през миналата година и добавя още една сребърна награда към своите отличия. Тя демонстрира ключовата роля, която TTI продължава да играе за достигането на продуктите на TDK до нови и съществуващи клиенти и показва стойността, която това партньорство предоставя за двете компании", коментира Дитмар Хайгер, ръководител международна дистрибуция в TDK.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   TTI Europe   TDK   TDK Europe  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...