Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Японски производител на филм-кондензатори търси дистрибутори в ЕС

30.07.2019   |   Бизнес
 

Японска компания с над 50-годишен опит в производството на филм-кондензатори търси дистрибутори и търговски представители в страните от Европейския съюз.

Досега дружеството реализира продукцията си предимно в Азия, където разполага с 16% пазарен дял. Специално в сектора на автомобилостроенето компанията отчита високи продажби за DC/DC преобразуватели и инвертори, използвани в електрически и хибридни превозни средства. Произвежданите кондензатори се отличават с висока издръжливост на температура и влага.

Благодарение на успешното си участие в германско търговско изложение компанията придобива увереност, че продуктите й отговарят на нуждите на клиентите в Европа. Затова тя решава да разшири пазара си в ЕС чрез сключване на споразумение с дистрибутори и търговски представители, които имат опит в продажбата на електрически или електронни компоненти.

Японската компания е готова да изпраща на международните си партньори свои инженери за провеждане на редовни обучения и обмен на умения. Компанията е готова също да осигури директна поддръжка на крайните потребители чрез предоставяне на информация и обсъждане на технически подробности.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   кондензатори   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...