Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz обяви промоция за цялостни измервателни решения

05.08.2019   |   Бизнес
 

Rohde & Schwarz анонсира първа по рода си пакетна промоция за линията си контролно-измервателни решения за настолни базови приложения. Пакетът "Всичко, от което се нуждаеш. И още." включва решения за всички честотни ленти, канали, входове, интерфейси, възможности за генериране и анализ на сигнали на изгодни цени, съобщават от компанията.

До 31 декември 2019 г. Rohde & Schwarz предлага на промоционални цени богат избор от осцилоскопи, спектрални анализатори, захранвания и енергоанализатори. Клиентите могат да увеличат максимално ефективността на инвестициите си чрез улеснен процес на закупуване и по-лесно изграждане на цялостен набор от измервателни уреди. Предлаганото оборудване осигурява ефективността, необходима за ежедневните приложения като отстраняване на EMI грешки, безпроблемно захранване, симулация на батерията, измерване на сигнала и проверка на грешки в серийната шина, подчертават от компанията.

Промоционалното предложение включва осцилоскопи с интегриран логически анализатор, анализатор на протоколи, генератор на сигнали и волтметър. Осцилоскопите R&S RTB2000, R&S RTM3000 и R&S RTA4000 се предлагат ексклузивно с 10-битов аналогово-цифров преобразувател, най-голямата памет в своя клас и 10,1-инчов сензорен екран с най-високата резолюция в своя клас - 1280x800 px. В промоцията са включени също R&S RTC1000 и портативният осцилоскоп R&S Scope Rider RTH, допълват от Rohde & Schwarz.

Промоционалните пакети за спектрални анализатори включват R&S FPC1000 и R&S FPC1500, които предлагат висока ефективност при честоти от 5 kHz до 1, 2 или 3 GHz, голям дисплей с висока разделителна способност и софтуерни възможности за дистанционно управление. Освен спектрален анализ R&S FPC1500 извършва векторен мрежов анализ на един порт и може да функционира като генератор на сигнали.

Пакетните предложения за захранвания и енергоанализатори включват захранващите устройства R&S HMP4040, R&S NGE100B и R&S NGL200, както и енергоанализатора R&S HMC8015. Захранванията от Rohde & Schwarz предлагат два, три или четири канала с до 32 V или 10 A на канал. Тъй като всички канали са галванично изолирани и електрически еквивалентни, всеки канал може да се разглежда като отделно захранване. Успоредна и последователна работа могат да се използват за постигане на по-високи напрежения или токове. Защитните функции, разширените програмируеми функции и голямото разнообразие от отдалечени интерфейси допълват комфорта за потребителя.

Енергоанализаторът R&S HMC8015 е компактен тестов прибор за AC/DC и токовите характеристики, който позволява измервания без допълнителни средства като компютър или отдалечена инфраструктура. В допълнение към графичния дисплей с 26 ключови параметъра, приборът предоставя протоколи за изпълнение и съответствие с IEC 62301, EN 50564 и EN 61000-3-2.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Роде и Шварц   осцилоскопи   спектрални анализатори   захранвания енергоанализатори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...