Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на 4D Systems

06.08.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente разширява своето портфолио с иновативните дисплейни решения на австралийския производител 4D Systems. Споразумението за дистрибуция обхваща всички продукти на 4D Systems и вече е в сила в глобален мащаб.

4D Systems предлага интелигентни LCD и OLED дисплеи с диагонал от 0,96 до 7 инча при разделителна способност до 800×480 пиксела (сензорни панели, защитни стъкла и рамки са налични като допълнителни опции). Компанията произвежда също разширителни модули и адаптери за директно свързване на дисплеите към едноплаткови компютри Arduino, Raspberry Pi и Beaglebone Black, както и безплатен софтуер за програмирането им. По-голямата част от продуктите се предлагат и като стартови комплекти, което е особено полезно за малки фирми и разработчици.

Иновативните и рентабилни продукти на 4D Systems са подходящи за широк спектър от сектори и приложения, в които технологично остарелите решения - например бутоните за управление на кафе машини - са заменени с интелигентни дисплеи. Освен това, 4D Systems предлага на своите клиенти обширна продуктова документация и бърза поддръжка.

"Rutronik има множество клиенти, търсещи интелигентни дисплеи, защото те предлагат почти неограничени възможности за изключително бързо внедряване на приложения. В търсене на напълно функционално средство за поддръжка на разработчиците в тази област открихме опитен партньор в лицето на 4D Systems", изтъкна Винченцо Санторо, старши мениджър продуктов маркетинг в Rutronik.

"Все повече разработчици и производители желаят да надстроят съществуващите си продукти със сензорни и пълноцветни HMI интерфейси. Това обаче може да бъде трудна задача за мнозина и редица потенциални възможности за бизнеса могат да бъдат пропуснати чрез предлагане на стандартни неинтелигентни дисплейни модули. Ще бъде вълнуващо да наблюдаваме как новите и традиционните клиенти на Rutronik получават нови възможности, използвайки решенията на 4D Systems", отбеляза Марку Рихонен, търговски и продуктов мениджър в 4D Systems.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   4D Systems   OLED дисплеи   HMI дисплеи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...