Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира Bluetooth продуктите на Minew

13.08.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и китайският производител на Bluetooth компоненти Shenzhen Minew Technologies сключиха международно споразумение за дистрибуция.

Minew, основана през 2007 г., има клиенти от над 100 държави. Сред компаниите, използващи нейни решения за IoT приложения, са Google, Here, Huawei и Alibaba. Договорът с Rutronik обхваща всички продукти на Minew.

"Minew работи в тясно сътрудничество с нашите партньори, така че вече сме добре запознати с техните безжични модули, beacon предаватели, e-paper дисплеи и гейтуеи. Компанията вече има отлична репутация и множество големи клиенти в Азия. Тъй като всичките й продукти са одобрени за използване в Европа и Америка, ние искаме да помогнем на Minew да увеличи пазарното си присъствие в световен мащаб", обясни Бернд Ханцше, директор маркетинг в Rutronik.

"Както и при нашата компания, азиатската централа на Rutronik се намира в Шенжен, което ще улесни сътрудничеството и комуникацията при съвместната ни работа по регионални проекти. Смятаме, че Rutronik ще може да приложи експертните си познания като дистрибутор на Nordic Semiconductor към нашите Nordic-базирани модули, които работят с едни и същи безжични стекове от Норвегия, но вече включват всички HF схеми и сертификати", отбеляза Джонсън Жанг, директор продажби и маркетинг в Minew.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Minew   Bluetooth  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...