Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel и LG U+ сключиха споразумение за стратегическо партньорство в областта на 5GNR

27.08.2019   |   Бизнес
 

Quectel Wireless Solutions подписа меморандум за разбирателство с LG U+, един от основните мобилни доставчици в Южна Корея, за да се засили двустранното сътрудничество по отношение на M2M модулните продукти за 4G LTE и 5GNR услуги.
 
"Мобилните абонати ще се възползват от 5G по различни начини, които могат да се обобщят като подобрени възможности за потребителите. Все пак, по-голямото въздействие е върху машините, за да направят света силно свързан и свръхинтелигентен. Впечатлени сме от невероятните технически възможности на Quectel, както и от международното им бизнес позициониране", заяви Чо Уон-Сеок, вицепрезидент на LG U+.
 
"LG U+ е огромен мобилен оператор с успешна история и пионер в предлагането на нови технологии и решения на корейския пазар. Докато навлизаме в 5G ерата, LG U+ отмества границите на IoT и свързаността още повече. Сигурни сме, че сътрудничеството помежду ни ще промени значително най-модерните 5G потребителски приложения като C-V2X, VR/AR, Smart Factory, системи за наблюдение и др.", коментира Норберт Мюрер, старши вицепрезидент на Quectel.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   LG U+   LG Uplus  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...