Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на Kingstate Electronics

27.08.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и тайванският производител на акустични компоненти Kingstate Electronics сключиха международно споразумение за дистрибуция.

Kingstate предлага акустични компоненти и техническа поддръжка в различни ключови сегменти като телекомуникации, автомобилостроене, безопасност и сигурност, сградна автоматизация, медицина, индустриално производство и потребителска електроника. Обширната продуктова гама на компанията позволява на клиентите да избират решения от пиезомагнитни зумери до миниатюрни високоговорители. Освен генератори на звук, Kingstate предлага и кондензаторни електретни микрофони.

"Съчетанието на 42-годишния ни опит в проектирането и производството на звукови компоненти и 46-годишния пазарен опит на Rutronik е печелившо както за нашите компании, така и за клиентите, на които вече ще можем да предложим най-добрите акустични решения", отбеляза Емили Чен, директор продажби в Kingstate.

"Със своята широка продуктова гама и бърза поддръжка Kingstate е ценно допълнение към нашето портфолио във всяко отношение. Това споразумение за дистрибуция има за цел да разшири нашите петгодишни отношения до истинско партньорство. Уверен съм, че това е важна стъпка напред към по-доброто удовлетворяване на нуждите на клиентите и изискванията на пазара", допълни Ан Сантакумар, ръководител продажби в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Kingstate Electronics   акустични компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...