Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Израелски производител на RF и микровълнови модули търси партньори

03.09.2019   |   Бизнес
 

Израелски производител на радиочестотни (RF) и микровълнови модули, системи и подсистеми търси европейски партньор, който да помогне за увеличаване на обема на продажбите и достъп до нови пазари.

Компанията, основана през 1972 г., притежава над 40 години опит в разработката на многофункционални решения за радиочестотна и микровълнова комуникация, предназначени за търговски и военни приложения. Компанията се интересува от възможности за създаване на съвместно предприятие, придобиване или сключване на финансово споразумение.

Производственото съоръжение в Израел с площ 1400 кв. м е оборудвано с необходимата усъвършенствана инфраструктура за производство на най-висококачествени изделия, както и с лаборатории за изпитване на оборудване и химическа лаборатория с чиста стая. Развойните инженери на компанията работят с водещи софтуерни продукти като AutoCad, ORCAD и др.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: EEN; снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   RF модули   микровълнови модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...