Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox продаде половин милиард GNSS модула

10.09.2019   |   Бизнес
 

Швейцарският производител u-blox съобщи, че наскоро е продал своя 500-милионен модул за GNSS позициониране.

Като единствената технология, която може да осигури абсолютно позициониране навсякъде на планетата, GNSS намира своето място в разнообразни потребителски, индустриални и автомобилни приложения, позволявайки на свързаните устройства ефективно да определят произхода на предаваните данни с точна информация за време и местоположение.

Портфолиото от GNSS приемници на u-blox е насочено към широк спектър от традиционни и нововъзникващи приложения. Стандартните GNSS приемници с точност на ниво до 1 м, които днес са преобладаващо решене, продължават да стават все по-компактни, рентабилни и енергийно ефективни. Междувременно пазарът на високоточни GNSS приемници за автомобилни и потребителски приложения се увеличава бързо, като се появяват и първите автомобилни приложения, изискващи функционална безопасност за автономно шофиране.

"С вълнение наблюдавахме развитието на GNSS през последните две десетилетия от скъпа нишова технология до такава, която използваме всеки ден. Радваме се, че GNSS модулите на u-blox дават възможност на клиентите ни да разработват иновативни решения за нашето свързано бъдеще. Благодаря за доверието на всички в u-blox, на многобройните ни клиенти и на нашите инвеститори", сподели Томас Зайлер, главен изпълнителен директор на u-blox.

 

     
Източник: Microdis

Ключови думи: u-blox   Microdis   GNSS модули   GNSS приемници  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...