Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox разширява партньорството с Kudelski Group

08.10.2019   |   Бизнес
 

u-blox разширява партньорството си с Kudelski Group, за да помогне на своите клиенти при защитата на IoT оборудване и мрежови инфраструктури. Новата консултантска услуга IoT Security Lab се предлага от u-blox в партньорство с Kudelski Group, която има над 30 години опит в областта на цифровата сигурност от най-високо ниво.

Лабораторията ще предоставя оценки на заплахите и оценки на сигурността за производителите на IoT оборудване. Клиентите ще получат пълен обзор на сигурността на техните IoT продукти на ниво чип, платка и софтуер, както и съвети за цялостния подход по отношение на сигурността на всяко IoT устройство и тестването на прототипите преди пускането на пазара. Тази услуга ще спести време и средства на доставчиците на IoT оборудване и ще намали опасностите от финансови и имиджови щети, след като хардуерът е въведен в експлоатация.

Услугата IoT Security Lab ще предложи анализ на риска, оценка на първоначалните заплахи и проектирането на специфични за клиента архитектури за IoT защита. Клиентите ще научат как да проектират своите IoT устройства и мрежи, за да се възползват от възможностите за сигурност на продуктите, предлагани от u-blox.

Клиентите ще получат и възможност да интегрират своите приложения с платформата за сигурност Kudelski IoT Security, която осигурява защита и контрол на IoT оборудване и приложения, защитавайки идентичността, данните, решенията, командите и действията. Платформата използва подход за цялостна защита на поверителността и целостта на IoT данните от устройството, през мрежата до приложния сървър.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   Kudelski Group   IoT Security Lab   Kudelski IoT Security Platform  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...