Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Модули от u-blox в новата система на Molex за безжична свързаност в автомобила

15.10.2019   |   Бизнес
 

Molex представи новата система за безжична свързаност в автомобила Max, базирана на два модула от u-blox - Toby-L4 и Neo-M8L.

Посетителите на изложението ELIV (Electronics in Vehicles), което се провежда от 16 до 17 октомври в Бон, могат да видят демонстрация на щанда на eSync Alliance, при която Max се използва като клиент за обмен на данни между Linux-базирани решения и облачни услуги от различни доставчици.

Като централен мрежов възел в автомобила Max дава възможност за реализиране на вътрешна и външна свързаност. Системата е гъвкава, мащабируема и базирана на софтуер с отворен код. Max може да се конфигура спрямо индивидуалните изисквания на клиента, което позволява на доставчиците на телематични услуги да я използват за резервна свързаност, както и за разработването на различни приложения.

Модулът Toby-L4 на u-blox осигурява приемане и предаване на данни от мобилната мрежа към програмния интерфейс, позволявайки достъп до мобилен интернет. Автомобилният GNSS модул Neo-M8L на u-blox осигурява позиционирането, като може да определи местоположението не само чрез GPS, но и чрез сателитна навигация (Galileo, Beidou и Glonass).

"Радваме се, че работим със световен лидер в автомобилния сектор като Molex и се гордеем, че два u-blox модула стоят в основата на новата платформа за свързаност Max", сподели Андреас Тил, продуктов директор и съосновател на u-blox.

     
Източник: Molex

Ключови думи: Molex   u-blox   Toby-L4   Max   Neo-M8L  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...