Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на Laser Components

15.10.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и германският производител на лазерни и оптоелектронни изделия Laser Components сключиха споразумение за международна дистрибуция.

Rutronik ще дистрибутира всички продукти от обширното портфолио на Laser Components, включително: фотодиоди, инфрачервени компоненти, лазери, лазерни модули, оптични влакна и оптични компоненти. Тези изделия се използват в голямо разнообразие от индустриални и медицински приложения, предимно за позициониране и маркировка.

"Споразумението за дистрибуция предлага потенциал за растеж и на двете компании. С добавянето на продуктите на Laser Components разширяваме своето портфолио, като предлагаме лазерни компоненти за всяко индустриално приложение - включително лазерни модули и аксесоари, прецизни лазери и лещи за CW лазерни диоди. Това ще ни позволи да се насочим към нови пазари като медицинските технологии", отбеляза Шърли Коблензер, старши маркетинг мениджър в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Laser Components   оптоелектронни компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...