Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik24 се присъедини към центъра за стартиращи предприятия в Рейн-Майнска област

22.10.2019   |   Бизнес
 

Rutronik24 - търговското подразделение на германския дистрибутор Rutronik Elektronische Bauelemente, се присъедини към стартъп инкубатора на Рейн-Майнска област.

В началото на годината Rutronik24 основа специален екип, наречен BaseCamp, който е фокусиран изключително върху нуждите и проектите на млади иновативни предприятия. В допълнение към доставката на електронни компоненти, екипът предлага цялостни и индивидуални консултантски услуги. За да популяризира тези услуги, екипът BaseCamp взема активна роля в стартъп инкубатора на Рейн-Майнска област.

Центърът за стартиращи предприятия предлага голямо разнообразие от висококачествени услуги за поддръжка на стартъпи във всяка фаза на развитие. Младите предприемачи могат да намерят подходящи условия за създаване на компания, предлагане на продукти и услуги, свързване с корпорации и инвеститори.

"Rutronik24 се фокусира върху малки и средни предприятия, така че стартиращите компании са именно нашата целева аудитория. Всички наши процеси са съобразени точно с техните изисквания. Това ни позволява да подкрепим младите предприемачи и техните проекти с индивидуални решения. Благодарение на широката ни мрежа това включва не само необходимите компоненти и консултантски услуги, но и съдействие при свързването с подходящи партньори", обясни Андреа Бисингер, директор продажби в Rutronik24.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   FrankfurtRheinMain Startup-Pilot  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...