Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Melexis разширява портфолиото от сензори за налягане с нов аналогов чип

29.10.2019   |   Технологии
 

Melexis обяви нов сензор за абсолютно налягане в смукателния колектор (MAP), предназначен за използване в разнообразни контролно-измервателни приложения, специално в автомобилостроенето.

В допълнение към сензора за абсолютно налягане с цифров изход MLX90818, който е фабрично калибриран за диапазон на налягания от 1 до 5,5 bar, Melexis пуска на пазара и сензора MLX90817 с традиционен аналогов напреженов изход. Новият прибор предлага много от уникалните функции на MLX90818 като способност за работа в неблагоприятна среда, висока точност и компактни габарити (4x5 мм).

Разширената защита на захранването позволява на MLX90817 да се справи с екстремни пренапрежения и силни външни смущения. Чрез програмиране на EEPROM паметта могат да бъдат активирани допълнителни функции за диагностика - детектори на свръхнапрежение, понижено напрежение, свръхналягане и понижено налягане.

     
Източник: Melexis

Ключови думи: Melexis   MLX90817   сензори за налягане  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...