Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на HMS Industrial Networks

03.12.2019   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente разширява своето портфолио с продукти от HMS Industrial Networks, производител на индустриални комуникационни и IoT продукти. Двете компании сключиха споразумение за дистрибуция.

HMS предлага гъвкави решения за свързване на устройства и системи към всички стандартни индустриални мрежи и се позиционира като технологичен партньор, предлагащ на потребителите комуникационни решения до ключ.

"Глобалното присъствие на Rutronik, достъпът до пазара, както и техническото ноу-хау на продуктовия маркетинг и инженерите правят Rutronik идеалeн партньор за HMS с цел успешно развитие на пазарното лидерство", коментира Тило Доринг, главен управител в HMS.

"Чрез партньорството с HMS разширяваме продуктовото си портфолио, включвайки мултипротоколни решения за индустриална комуникация - от една страна, в сегмента на embedded PC и, от друга страна, в сегмента на микроконтролерите с високопроизводителния мултимрежов процесор Anybus NP40", обясни Марио Клуг, старши мениджър продуктов маркетинг в Rutronik.

 

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   HMS   HMS Industrial Networks  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...