Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Eaton стартира EMS партньорство с Jabil в областта на електромобилността

07.01.2020   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Eaton обяви, че подразделението за електромобилност eMobility ще си партнира с американския EMS доставчик Jabil при производството на електромеханични и PCB изделия.

"Jabil е водещ доставчик на производствени услуги за електрониката с широко международно присъствие като Eaton. Това осигурява възможности за мащабиране на производството по целия свят, когато и където ни е необходимо. Партньорството ще бъде от полза за нашите клиенти, като им гарантира качество от световна класа и повишена скорост на производство", обясни Джеф Лоуингер, президент на eMobility в Eaton.

"Водещият за сектора експертен опит на Eaton в областта на силовата електроника в съчетание с решенията за индустриализация, производство и верига на доставките на Jabil ще дадат възможност на Eaton да поддържа бързо развиващия се пазар на електрификация на превозните средства. През последните осем години Jabil доставя производствени решения в тази област, а днес ние имаме електронни изделия в над 1 млн. електрически и хибридни превозни средства на пътя", коментира Чад Морли, вицепрезидент "Автомобили и транспорт" в Jabil.

Решението на Eaton да си партнира с базираната във Флорида Jabil се основава на няколко фактора, включително увеличение на производствения капацитет при технологиите за повърхностен монтаж, необходимо за очаквания глобален ръст в търсенето и приложението на интегрални схеми.

     
Източник: Eaton

Ключови думи: Eaton   eMobility   Jabil   EMS   електромобилност  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...