Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

23-о изложение ExpoElectronica в Москва

11.08.2020   |   Предстоящо
 

Международното изложение за електронната промишленост ExpoElectronica ще се проведе за 23-ти път между 11 и 13 август т. г. в Москва.

ExpoElectronica е най-голямото и представително търговско изложение за електронни компоненти, модули и системи в Русия. През 2019 г. в него взеха участие 457 компании от 17 страни, а посетителите бяха над 11 000.

ExpoElectronica 2020 ще се фокусира върху водещи световни тенденции: 5G, IoT и AI. По традиция на изложбата са представени широк спектър от електронни активни, пасивни и електромеханични компоненти, печатни платки, дисплеи, микроконтролерни системи и др.

В рамките на събитието през тази година за първи път ще бъде организирана специална изложба "Хардуер и модули за embedded системи за сигурност". Целевата аудитория и потенциалните клиенти на участниците в тази експозиция ще бъдат производители на интегрирани системи за сигурност в различни отрасли.

ExpoElectronica ще се състои едновременно с международното изложение за технологии, оборудване и материали за производство на електронни и електротехнически изделия ElectronTechExpo.

     
Източник: Hyve Group

Ключови думи: ExpoElectronica   ElectronTechExpo   електронни компоненти  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...