Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Rutronik с разнообразни продуктови демонстрации на embedded world 2020

28.01.2020   |   Събитията
 

Множество демонстрации на продукти, вариращи от безжични модули до решения за IoT за сигурност и носители за съхранение на данни, ще проведе Rutronik на изложението embedded world от 25 до 27 февруари т. г. в Нюрнберг, Германия.

На щанда на Rutronik (зала 5, 467) зрителите ще могат да видят демонстрации от пет продуктови сегмента, а отделно партньорската компания PBV-Kaufmann ще представи своето мобилно приложение за електронни плащания, базирани на блокчейн.

Продуктите, които ще бъдат представени от германския дистрибутор на embedded world, включват: носители за съхранение (SD, microSD, CFast, DRAM, SSD, HDD от Apacer, Goodram, Swissbit, Toshiba и Transcend); дисплейни технологии (TFT и сензорни решения от Tianma, DLC, URT и OLED от Raystar, електронна хартия от Holitech, пасивни LCD от Yeebo и интелигентни TFT дисплеи от 4D Systems); безжични технологии (Bluetooth LE Audio, WiFI 6E и WiFi 6E, Multi-GNSS, 0G и 5G от Garmin, Insight SiP, Nordic, Redpine Signals и Telit), развойни системи (едноплаткови компютри от ASUS и NUC Elements, камера с LiDAR сензор от Intel, развойни платки от Asus, DFI, F&S и Kontron); широк спектър от микроелектронни компоненти и силови модули (RPM и RPX от Recom).

Новост в панаирното участие на Rutronik ще бъде специалният демонстрационен камион на компанията, който за първи път ще бъде използван като изложбен щанд. Продуктови демонстрации ще се провеждат както пред, така и вътре в камиона.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   embedded world   Bluetooth   IoT   5G  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Събитията

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...