Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Изложението "Фотоника" ще се проведе за 15-и път в Москва

30.03.2021   |   Предстоящо
 

15-о издание на международното специализирано изложение за лазерно, оптично и оптоелектронно оборудване "Фотоника. Светът на лазерите и оптиката" ще се проведе от 30 март до 2 април т. г. в Москва.

Изложението "Фотоника" е най-популярното събитие за сектора в Русия. Миналата година то бе посетено от над 9000 специалисти от 39 страни, 65 региона и 210 града на Русия. Изложителите са водещи производители на лазерни и оптични продукти, дистрибутори на водещи компании от сектора, научноизследователски институти и водещи учебни заведения от Русия и други страни.

Темите на изложението отразяват различни области от развитието на фотониката, които намират приложение в редица сектори: източници на лазерно лъчение и компоненти за тях, оптични материали и технологии, лазерно оборудване, оптоелектроника, нанофотоника, лазерна медицина, биофотоника и много други.

     
Източник: АО Экспоцентр

Ключови думи: АО Экспоцентр   Фотоника 2020   Photonics 2020   оптоелектроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...