Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще дистрибутира продуктите на Gowin

17.03.2020   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente разшири своето портфолио с продуктовата гама на Gowin Semiconductor. Споразумението за дистрибуция влезе в сила за региона на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) и Северна Америка.

Китайският производител предлага широк спектър от програмируеми, удобни за потребителя, ценово ефективни и високопроизводителни програмируеми логически матрици (FPGA), логически блокове, софтуер за проектиране, IP ядра, софтуерни библиотеки и развойни комплекти, насочени към индустриални, комуникационни, медицински, потребителски и автомобилни приложения.

"Радваме се, че имаме такъв утвърден и известен дистрибутор като Rutronik, който ще ни помогне да разширим бързо развиващия се бизнес не само в EMEA, но и в Северна, Централна и Южна Америка. Вярвам, че тяхната търговска и техническа компетентност, както и отличното географско покритие, са чудесно допълнение към нашата съществуваща мрежа", сподели Майк Фурнивал, директор продажби в Gowin.

"Изключително удовлетворени сме от сътрудничеството с Gowin. Иновативното портфолио от FPGA продукти, особено за IoT, значително разширява нашата гама от системни решения", обясни Адриан Елмс, старши маркетинг мениджър в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Gowin   FPGA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...