Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz отбелязва 10 години иновации в осцилоскопите със специално състезание - 07.04.2020

07.04.2020   |   Начало»Събитията
 

Преди 10 години Rohde & Schwarz разширява портфолиото си от измервателни технологии с осцилоскопите R&S RTO1000 и R&S RTM1000. Във връзка с отбелязването на повода компанията организира състезание с награда осцилоскоп R&S RTB2000, подходящ за приложение в образованието, научноизследователската и развойна дейност и производството.

"Двете ни продуктови фамилии отпреди 10 години вече са осем – от базово ниво и преносими уреди до инструменти от висок клас. Преди да започнем, инженерите ни внимателно проучиха недостатъците на предлаганите на пазара инструменти и внесоха необходимите подобрения. Всичките ни устройства са прецизни, компактни и универсални, като предлагат бързо откриване на грешки в сигнала. Отпразнувайте 10-годишнината ни и се включете в състезанието ни, за да спечелите осцилоскоп R&S RTB2000", призовават от Rohde & Schwarz.

R&S RTB2000 се отличава с 10-битова вертикална резолюция, памет за събиране 10 MSample на канал и впечатляващ 10,1"" капацитивен сензорен дисплей, подчертават от компанията. Може да се запознаете с условията на състезанието и да се включите в него тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   осцилоскопи   R&S RTB2000  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Събитията
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...