Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Rutronik разширява сътрудничеството с Insignis

05.05.2020   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente съобщи, че разширява търговското си сътрудничество с американския производител на DRAM и eMMC памети Insignis.

Insignis е fabless компания (без собствени производствени мощности) и в момента преминава към по-фокусирана стратегия на дистрибуция.

"Това доведе до раздяла с няколко по-малки търговски партньори и ни даде възможност да се съсредоточим там, където можем да предложим най-добрата поддръжка за клиентите. Така ще разполагаме с глобални и интегрирани възможности за продажби, значителна техническа експертиза и поддръжка на място. Ключово е да имаш партньор, който може да предложи качествени технически съвети относно приложенията, съчетани със системни решения на високо ниво", обясни Бил Лоър, изпълнителен директор на Insignis.

"Търговските процеси също бяха подобрени чрез споразумението за доставни цени и осигуряване на наличности, което означава, че клиентите могат да получат бързо желания продукт на подходящата цена. Способността на Insignis да актуализира ценовата си политика, както и подобреният качествен контрол, осигуряват много интересни предложения за нашите клиенти в областта на паметите“, коментира Адриан Елмс, старши маркетинг мениджър в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Insignis   DRAM   eMMC  

Област: Бизнес  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...