Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

MD Elektronik завърши изграждането на новия си завод във Враца - 10.06.2020

10.06.2020   |   Начало»Проекти
 

Германският производител на компоненти за автомобилната промишленост MD Elektronik завърши дейностите по изграждането на новото си производствено предприятие във Враца, съобщиха от районната общинска администрация. На 9 юни т. г. кметът на общината Калин Каменов посети новоизградения комплекс и беше запознат със спецификите му от изпълнителния директор на завода Борян Борисов.

"Базата във Враца е сред най-модерните в цялата страна", коментираха от община Враца. Новият завод е предназначен за производство на електронни модули, компоненти и кабелни системи за над 40 световни производителя от автомобилостроителния бранш. Промишленото съоръжение се простира на площ 10 000 кв. м, където са разположени вече оборудваната с машини производствена база и административната сграда.

"Към момента в МД Електроник са назначени и първите служители, преминали курс на обучение. До края на годината ще стартира производството", съобщиха по време на срещата от компанията.

Строителството на завода започна през май 2019 г. Инвестицията в индустриалния комплекс възлиза на 21,5 млн. лв. Очаква се през тази година в производството да бъдат разкрити 300 работни места.

     
Източник: община Враца

Ключови думи: МД Електроник   MD Elektronik   автомобилостроене   електронни модули   кабелни системи  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Проекти
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...