Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи нова фамилия диодни матрици за ESD защита

Microchip разшири портфолиото си от компоненти за защита от отскоци на напрежението (TVS) с новата фамилия 3 kW вертикални диодни матрици MDA3KP, която включва над 25 продукта с различни нива на корпусиране, полярност и стандартизация. Те са предназначени за защита на електронни схеми в широк спектър от приложения в авиационни и космически системи, телекомуникационна инфраструктура, управляващи и измервателни системи и др.

Диодните матрици MDA3KP се отличават с широкия си диапазон на работни напрежения, тестван въз основа най-високите стандарти за надеждност и съгласно стандарта за качество MIL-PRF-19500 JANTX. Новите интегрирани мултидиодни решения предлагат кратко време за реакция и функционалността на лавинни диоди при отклоняване на излишното напрежение към чувствителни към пренапрежения компоненти.

"Цифровите блокове за управление, логическите схеми и системите за диагностика изискват високонадеждни и сигурни защити, за да се гарантира работата им в екстремни среди. Тази фамилия диоди преодолява и конструктивните предизвикателства пред разработчиците на системи посредством по-ефективната вертикална структура и необходимостта от по-малко пространство на платката", обясни Леон Грос, вицепрезидент на отдела за дискретни компоненти в Microchip.

Фамилията 8-диодни TVS матрици MDA3KP се предлага в корпуси с 16 извода за повърхностен монтаж и във версии, отговарящи на индустриалните стандарти за екраниране: M, MA, MXL и MX. Продуктите са преминали различни нива на изпитване, за да се гарантира, че отговарят на различни изисквания и индустриални стандарти за мълниезащита на въздухоплавателни средства.

Диодите могат да се използват като еднопосочни или двупосочни TVS при пробивно напрежение от 6 до 40 V за защита от електростатични разряди (ESD) и бързи преходни процеси (EFT) съгласно стандартите на IEC и пикова импулсна мощност от 3000 W при 10/1000 us.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MDA3KP   диодни матрици   TVS   защита от пренапрежения   отскоци на напрежението  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...