Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Националната конференция "Електроника 2020" започва на 23 юли

23.07.2020   |   Предстоящо
 

11-ата Национална конференция с международно участие "Електроника 2020" ще се проведе от 23 до 24 юли т. г. в Националния дом на науката и техниката, съобщиха от Технически университет-София. Организатори на събитието са Съюза по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС), Българската академия на науките (БАН), ТУ-София, чуждестранни университети и фирми в областта. Конференцията е спонсорирана от IEEE Xplore. Работният език на "Електроника 2020" е английският.

По време на мероприятието ще бъдат обсъдени научни доклади от български и чуждестранни специалисти. "Електроника 2020" ще бъде съпътствана от изложбена част, кариерен форум и кръгла маса. Участие ще вземат също водещи компании в областта на електрониката. "Приетите и представените доклади ще бъдат предадени за включване в цифровата библиотека IEEE Xplore, както и за индексиране в Scopus и Web of Science", обясниха от ТУ-София.

Тематичните направления на конференцията са: Биомедицинско инженерство; Схеми и системи; Образователни технологии; Измервания в електрониката; Индустриална електроника; Информационни и комуникационни технологии; Микроелектроника и оптоелектроника; Силова електроника; Мехатронни системи; Нови материали; IoT приложения.

Организаторите съобщиха също, че всички участници, които поради рестрикциите не могат да присъстват, за да представят работата си, могат да се включат дистанционно.

Повече информация за "Електроника 2020" ще намерите тук.

     
Източник: ТУ-София; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ТУ-София   СЕЕС   БАН   IEEE   мехатроника   микроелектроника   силова електроника   IoT  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...