Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Британски производител на IoT морска електроника търси партньори

28.07.2020   |   Технологии
 

Британски производител на специализирана морска електроника и безжични (Wi-Fi) контролери търси дистрибутори. Компанията има над 25-годишен опит в проектирането и производството на различни уреди и апарати. Дружеството има изградени международни връзки и поддържа добри практики в създаването на удобно за работа оборудване.

В настоящото портфолио на компанията влизат AIS (automatic identification system) ресивери, транспондери, мултиплексори, гейтуеи за преобразуване и обединяване на морски комуникационни протоколи. Производителят предоставя и проектантски услуги за безжични контролери, включително GSM, 3G, Wi-Fi и NB-IoT (теснолентов IoT) дистанционни и автоматизирани контролери.

Компанията търси дистрибутори, които имат силно присъствие в мрежите за разпространение на морска електроника. Партньорът трябва да притежава технически и практически умения, както и добра локална мрежа. Британското дружество търси професионално представителство на марката и продуктите си.

Допълнителна информация за предложението за търговско коопериране може да намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

 

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   морска електроника   комуникационни технологии   IoT  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...