Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Международната научна конференция "Електронна техника" ще е през септември

16.09.2020   |   Предстоящо
 

29-ата Международна научна конференция "Електронна техника" (ЕТ2020) ще се проведе в периода 16 - 18 септември, в УСОБ "Лазур" Созопол, съобщиха организаторите от Факултета по електронна техника и технологии към Технически университет - София. Мероприятието е подкрепено от Техническия университет - Делфт, Холандия, IEEE Българска секция и Съюза по електроника, електротехника и съобщения (CEEC).

Основните теми на предстоящата конференция са: Индустриална електроника; Квантова, ядрена и оптоелектроника; Биомедицинско инженерство; Схеми и системи; Тестване, качество и надеждност; Обучение и образователни технологии; Вградени системи; Измервателни уреди и системи; Микроелектроника; Наноелектроника и технологии в електрониката.

"Успоредно със сесиите ще бъдат организирани и дискусии по проблемите на образованието и индустрията, където участниците ще могат да обменят идеи как да подобрят взаимодействието между бизнеса и академичните среди", казаха от ТУ-София.

Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: ТУ-София; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ТУ-София   Електронна техника   ЕТ2020   IEEE Bulgaria  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...