Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

М.П.Ел. сключи международен договор за дистрибуция с полската MASZCZYK

14.08.2020   |   Бизнес
 

Българското търговско дружество М.П.Ел. сключи международен договор за дистрибуция с полската фирма MASZCZYK, съобщиха от компанията. Споразумението обхваща цялото продуктово портфолио на полския производител.

М.П.Ел. е търговска фирма, основана през 2002 г., с предмет на дейност внос, износ и търговия на едро и дребно с електронни компоненти и продукти за електрониката. Компанията притежава сертификати ISO 9001 и ISO/IEC 27001. "С продуктите на MASZCZYK М.П.Ел отговаря на повишеното търсене у нас на различни видове пластмасови кутии за готови изделия както от големи, така и от малки и средни производители в областта на електрониката", коментираха дистрибуторите.

MASZCZYK е създадена през 1983 г. в Полша. Компанията е водещ производител на пластмасови кутии, мембранни клавиатури и аксесоари за електронно оборудване. "MASZCZYK има позиции както на полския, така и на европейския пазар", казаха от М.П.Ел. и допълниха, че производителят предлага широка гама от универсални кутии за електроника, които са с различни: цветове, материали, степен на защита, RoHS съвместимост.

     
Източник: М.П.Ел.

Ключови думи: М.П.Ел.   MASZCZYK   кутии за електроника   мембранни клавиатури   електронно оборудване  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...