Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox отчете финансов ръст при услугите за безжични комуникации въпреки кризата

25.08.2020   |   Бизнес
 

Производителят на безжични и позициониращи технологии u-blox представи финансовите си резултати за първото полугодие на 2020 г. Приходите на компанията за съответния период възлизат на 174 млн. швейцарски франка, като компанията регистрира спад от -8,7% спрямо януари-юни 2019 г. Брутната печалба на дружеството към първата половина на 2020 г. е 79,4 млн. швейцарски франка.

Компанията обяви, че в бизнес сегмента за позициониращи и безжични технологии e отчетен спад. Приходите на u-blox от чипове и модули за автомобилостроенето, промишлените и потребителски приложения към първото полугодие на 2020 г. са 173,8 млн. швейцарски франка спрямо 190,4 млн. през първото полугодие на 2019 г.

За сметка на това услугите за безжични комуникации от u-blox (референтни проекти и софтуер) бележат лек ръст в периода януари-юни 2020 г. спрямо предходната година. Увеличението е с 0,7 млн. швейцарски франка, достигайки 16,7 млн.

     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   комуникационни технологии   позициониращи технологии  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...