Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik бе отличен с новата награда на Samwha

29.09.2020   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauteile стана първият партньор на Samwha Capacitor Group, получил наградата "Най-добър иновативен дистрибутор". С това отличие южнокорейската компания поставя фокус върху иновативните продукти и методи, с които да засили пазарното си присъствие.
 
"Rutronik и Samwha Electric са бизнес партньори от над 30 години. Заедно ние успяхме да се наложим на пазара на електролитни кондензатори още преди Samwha да създаде подразделение за продажби в ЕС. Ние ценим високо отличната репутация на Rutronik сред клиентите, както и усета на компанията към иновативни продукти и практики, както стана с лансирането на нашите полимерни хибридни и двуслойни кондензатори на нови пазари", коментира Куан-Хюн Парк, управляващ директор на Samwha Европа.
 
"За нас е чест, че спечелихме тази награда. Области като Индустрия 4.0, роботика, е-мобилност и умните домове предлагат вълнуващи нови възможности за нашите клиенти, на които ние помагаме с техническо ноу-хау и висока мотивация. Иновативни продукти като хибридните кондензатори се радват на широко търсене заради температурната им издръжливост и устойчивост при натоварвания. Това позволява на клиентите ни да използват най-новите технологии в своите продукти", заяви Денис Битигкофер, старши мениджър Продуктов маркетинг на кондензатори в Rutronik.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Samwha   двуслойни кондензатори   полимерни кондензатори    

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...