Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

LEM пусна иновативно решение за DC зарядни станции за електромобили

17.11.2020   |   Технологии
 
LEM съобщи, че пуска на пазара новото си решение за измерване на постоянен ток в зарядни станции за електрически превозни средства.
 
DCBM (DC Billing Meter) е най-интелигентният и най-компактен измервателен уред от този тип и отговаря напълно на германския регламент Eichrecht (който изисква измерване на постоянния ток, подаван от бързите зарядни станции към автомобила, а не на консумирания от тях променлив ток). Той осигурява акуратно изчисление на разходите за електроенергия с обхват на измерване от 25 kW до 600 kW, посочват от компанията.
 
Новото решение е съобразено с пазарните изисквания за оперативна съвместимост и сигурност на данните. То може лесно да бъде монтирано в налични зарядни станции и да осигури мощност до 600 A/1000 V.
 
DCBM има Ethernet комуникационен интерфейс и поддържа протокола HTTPS/REST, позволявайки бърза интеграция в нови или съществуващи зарядни станции. Данните за разходите се обработват през протокола S.A.F.E OCMF, който гарантира високо ниво на сигурност и осигурява пълна оперативна съвместимост за операторите на облачни услуги.
     
Източник: LEM

Ключови думи: LEM   DC Billing Meter   DCBM   електромобили   зарядни станции  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...