Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell ще предлага решенията за измерване и тест на National Instruments

20.01.2021   |   Бизнес
 

Farnell е новият глобален дистрибутор на софтуерно базираните измервателни и тестови решения на National Instruments (NI). Благодарение на споразумението с NI, Farnell ще може да предложи средства за осъществяване на автоматизирани тестове по-бързо, по-прецизно и по-ефективно, за да могат инженерите да се съсредоточат върху тестовете, които изискват ръчна намеса. 

Производителите продължават да са изправени пред предизвикателството да предлагат на пазара качествени продукти във все по-кратки срокове. За да не изостават, те търсят по-ефективни канали за достъп до оборудване за автоматизирани тестове и измервания, което да отговаря на специфичните им изисквания за технически характеристики, цена и обслужване. Заедно NI и Farnell обещават да осигурят гъвкавостта, бързината и обслужването, от които клиентите им се нуждаят, за да се справят с това предизвикателство.

„Farnell е отдадена на стремежа да достави  най-доброто в областта на системите и оборудването за тестове на своите клиенти по света и достъпът до продуктите на NI ще позволи на инженерите да провеждат безопасни, прецизни и ефикасни тестове”, посочи  Джеймс Макгрегър, глобален ръководител на Тест & Инструменти във Farnell. 

„Предоставянето на най-подходящите технологии и услуги на нашите клиенти им помага да ускорят темповете на иновация и да работят по-ефективно за своите компании и крайни клиенти”, отбеляза вицепрезидентът на глобалната партньорска програма на NI Джим Рамзи и добави, че партньорството с Farnell ще помогне на NI да овладее нови пазари и да снабди повече инженери с инструментите и технологиите, които ще им помогнат да се изправят пред следващото голямо предизвикателство. 

     
Източник: Farnell; Снимка: NI

Ключови думи: Farnell   National Instruments   NI   автоматизирани тестове  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...