Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 и Farnell организират проучване за предизвикателствата пред жените в електронната индустрия

09.03.2021   |   Бизнес
 

По случай Международния ден на жената element14 в партньорство с Farnell организира онлайн проучване с цел да научи повече за предизвикателствата и възможностите пред жените, работещи в електронната индустрия.

Резултатите от проучването ще бъдат оповестени по повод Международния ден на жените инженери, който се отбелязва на 23 юни.

Целта на проучването е да се получи информация директно от представители на индустрията за пречките пред равенството, за формите на дискриминация и за това какво трябва да се промени в бъдеще.

Проучването ще даде отговори на въпроси като какви са предизвикателствата пред жените в електронната индустрия, какви социални придобивки биха помогнали на жените да постигнат баланс между работата и личния си живот, на какво трябва да обърнат внимание младите жени, които тепърва започват да градят кариера в електронната индустрия, какви действия трябва да предприемат компаниите, за да подкрепят развитието на жените и други.

Проучването ще продължи до 30 април 2021 г. и в него могат да се включват всички работещи професионалисти, без да е задължително да са инженери.

Повече за анкетата и как да се включите в нея можете да научите тук.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   element14   електронна индустрия   равенство между половете  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...