Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи PoE/USB-C адаптер с новия IEEE 802.3bt стандарт

Microchip представи PoE/USB-C адаптер, реализиращ обмен на данни и токозахранване с изходна мощност до 60 W през Ethernet кабел, подкрепен от Power over Ethernet (PoE) инфраструктура.

Адаптерът PD-USB-DP60 с входна PoE мощност до 90 W предава изходна мощност до 60 W през USB-C порт, която може да осигури захранване на повечето камери, лаптопи, таблети и други устройства, които използват USB-C технология. Адаптерът опростява инсталацията, като намалява зависимостта от AC инфраструктурата. Така ограничението, произтичащо от необходимостта устройството с USB-C захранване да се постави на максимум три метра от контакт, отпада и захранващият кабел може да надхвърли 100 м.

PD-USB-DP60 също така подобрява възможностите за дистанционно включване и изключване на устройствата с USB-C захранване. Благодарение на възможността за дистанционно връщане в начално състояние (reset), осигурена от PoE източника, устройствата могат да се рестартират чрез уеб интерфейс или Simple Network Management Protocol (SNMP), без да се налага ръчно изключване и включване на място.

PoE/USB-C адаптерът на Microchip може да се свърже с разнообразие от PoE източници с различни стандарти. Той поддържа както новия IEEE 802.3af/at/bt, така и предходните PoE стандарти.

„Новият модул облекчава позиционирането на USB-C устройства и осигурява токозахранване и сигнал на голямо разстояние”, посочи Айрис Шукер, директор на дивизията за PoE решения на Microchip, и добави, че адаптерът може да се използва в комплект с най-новите PoE инжектори и PoE междинни блокове на компанията.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   PD-USB-DP60   PoE/USB-C   Power over Ethernet  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...