Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell предлага AI развойни комплекти и USB ускорители от Google

06.04.2021   |   Технологии
 

Farnell включи в своята оферта развойни комплекти от гамата AIY и USB ускорители Coral на Google, предназначени за ускорена разработка на широк спектър от приложения с изкуствен интелект (AI) и машинно самообучение (ML). Новите продукти на Google опростяват проектирането на интелигентни устройства, функциониращи въз основа на невронни мрежи.

Базовите AI комплекти за локални гласови и зрителни приложения предоставят на разработчиците опростени средства да експериментират с машинното самообучение, позволявайки им да използват силата на изкуствения интелект и възможностите за свързване на разнообразни обекти при изграждането на интелигентни решения с приложения в широк кръг от браншове – промишлено производство, автомобилостроене, интелигентни градове, здравеопазване и селско стопанство. Потребителите също така могат лесно да интегрират високоскоростно машинно самообучение в редица съществуващи системи, използвайки USB ускорителите Coral, посочват от Farnell.

AIY решенията и технологията Coral на Google предоставят цялостна платформа от хардуерни компоненти, софтуерни средства и предварително компилирани модели за проектиране на устройства с локален изкуствен интелект. Наличният асортимент, предлаган от Farnell, включва комплектите Google AIY Voice Kit, Google AIY Vision Kit и Coral USB Accelerator.

"Много от нашите клиенти се интересуват от интегриране на изкуствен интелект в своите проекти, но често не знаят откъде да започнат. За да отстраним този пропуск в знанията, инвестирахме в специална гама от развойни комплекти за AIY и USB ускорители Coral от Google, за да предоставим възможност на студентите, инженерите, разработчиците и производителите да проектират лесно интелигентни устройства, които могат да решават реални проблеми с помощта на изкуствения интелект и машинното самообучение", посочи Лий Търнър, директор Глобални операции Полупроводникови компоненти и SBC във Farnell.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Google   AIY   Coral   USB ускорители  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...