Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс и Microchip организират безплатни обучения

21.04.2021   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Комет Електроникс и Microchip Technology обявиха безплатна серия от три технически обучения за инженери и дизайнери през MPU седмицата в края на април 2021 г. Първият уебинар ще се проведе на 26 април от 15:00 ч., а последният на 28 април.

Първият уебинар ще се фокусира върху начините за изграждане на гъвкави и мощни токозахранващи системи, като акцентът ще е върху оптимизацията на производителността им, чрез решенията на Microchip за управление на захранването в комбинация с MCU, DSP, MPU и FPGA.

На втората сесия ще бъде представено портфолиото на Microchip от решения за цифрово управление на токозахранващи устройства с фокус върху семейството микроконтролери dsPIC33. Участниците ще получат основни познания за решения за безжично захранване и безжично зареждане, базирани на компоненти от продуктовата гама на Microchip, както и различни демонстрации и китове, базирани на тези решения.

Последната сесия ще предостави обзор на 700 V, 1200 V и 1700 V SiC Mosfet, SiC diode решения и тяхното приложение и управление в индустриални, медицински, транспортни, аерокосмически и отбранителни приложения.

Поредицата уебинари ще бъде водена от екип инженери на Microchip. По време на събитията участниците ще имат възможност да се свържат с тях и да задават въпроси в чата, като инженерите на Microchip ще отговорят в края на сесиите в частта за Q&A. Всички обучения ще бъдат записани и предоставени на участниците на по-късен етап.

Можете да се регистрирате за участие в обученията тук. Само регистрирани участници ще могат да се включват в сесиите. Работният език ще бъде английски.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Microchip   dsPIC33   SiC Mosfet  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...