Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell организира проучване за използването на SBC решения

11.05.2021   |   Бизнес
 

Farnell провежда глобално проучване за начините, по които професионалистите използват едноплаткови компютри (SBC) като Raspberry Pi, Arduino и BeagleBoard при проектиране на нови продукти с цел да ускорят процеса на разработването на продуктите и да се намали времето за пускането им на пазара.

Проучването е възможност за разработчиците, системните инженери и производителите да споделят информация за тенденциите на пазара, като в същото време спомогнат за оформянето на продуктовата гама от едноплаткови компютри и технически ресурси, предлагани от Farnell.

Резултатите от проучването ще бъдат обявени през юни 2021 г. Всеки от участниците има шанс да спечели един от три ваучера на стойност по 500 паунда за пазаруване от Amazon.

В анкетата могат да се включат всички инженери, дизайнери и производители, които работят със SBC решения. С отговорите си те ще спомогнат за по-доброто разбиране на технологиите, предизвикателствата и възможностите при използването на едноплаткови компютри. Ще се събере информация и за дела на едноплатковите компютри, използвани в изработването на прототипи и концептуални приложения, особено за IoT и IIoT приложения, индустриална автоматизация и управление. Анкетата също така ще осигури ценна информация за броя на потребителите, които се възползват от добавени софтуерни функции и други свързани устройства, които разкриват нови възможности за създаване на приложения, без необходимост от разработването на специфичен хардуер.

Можете да се включите в проучването тук.

     
Източник: Farnell; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Farnell   едноплаткови компютри   SBC   Raspberry Pi   Arduino   BeagleBoard  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...