Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel пуска нова гама антени за IoT устройства

18.05.2021   |   Технологии
 

Quectel Wireless Solutions представи нова гама антени за IoT устройства, съобщават от Комет Електроникс, официален представител на фирмата в България.

Новата гама включва над 250 модела вградени и външни антени за всички видове IoT устройства, както и портфолиото от IoT модули на Quectel.

Интегрирането на антените с IoT модулите е обичайно предизвикателство, с което производителите на IoT системи се сблъскват, тъй като IoT устройствата често са с малки размери и заради местоположението им се затруднява разпространението на сигнала или се съкращава животът на батерията. С цел да опрости разработката на нови устройства и да оптимизира интегрирането на антени, Quectel предлага широка гама от антени и модули, както и услуги за проектиране и интегриране на антени в решения и устройства на своите клиенти.

Quectel предлага и голямо разнообразие от външни антени, които могат да бъдат закупени както самостоятелно, така и заедно с подходящи за използване с тях IoT модули.

"С удоволствие съобщавам, че Quectel пусна новата гама антени, която предоставя най-богатият избор от антени за IoT устройства", заяви Колин Нюман, глобален директор Развитие на антени в Quectel Wireless Solutions. По неговите думи лидерската позиция на Quectel на пазара на IoT модули позволява на компанията да добави антени към своите модули и да осигури персонализирани решения, които опростяват разработката и инженеринга на устройствата и ускоряват пускането им на пазара.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Quectel   IoT модули   антени  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...