Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip обяви нови DC/DC конвертори за космически приложения

Microchip разшири фамилията SA50-120 DC/DC конвертори за космически приложения с девет нови модела, базирани на комерсиални стандартизирани технологии (Commercial Off-the-Shelf - COTS).

Фамилията SA50-120 от защитени срещу радиация DC/DC преобразуватели използва SMT монтаж на компонентите, което позволява гъвкавост и персонализация в съответствие със специфични приложения и изисквания. Фамилията отговаря на стандартите Mil-Std-461, Mil-Std-883 и Mil-Std-202.

Преобразувателите SA50-120 са с входно напрежение 120 V и осигуряват мощност до 56 W в нископрофилен корпус с малки размери. С EMI дизайн, защита от радиация и от един до три изхода, те са подходящи за приложение в Международната космическа станция и програмата Орион на НАСА. 

Осигурявайки 8 млн. часа средно време между отказите (MTBF) и до 87% КПД, фамилията SA50-120 осигурява повишена ефективност и надеждност, посочват от компанията. Моделите са пригодени за до 100 krad (Si) натрупана доза на йонизиращи лъчения (TID) и ефект от единично събитие (SEE) по-голям от 80 MeV cm2/mg. Осигуряват синхронизация, управление с TTL сигнали и разнообразни защити. Моделите с един изход предлагат допълнително дистанционно наблюдение, регулиране на изходното напрежение и функции за паралелно свързване.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   SA50-120   DC/DC преобразуватели   DC/DC конвертори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...