Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Започна записванeто за безплатните онлайн курсове за разработчици на Microchip

25.05.2021   |   Бизнес
 

Microchip Technology стартира записванията за организираните от фирмата онлайн курсове за инженери, посветени на широк спектър от теми в областта на проектирането на микроконтролерни (embedded) решения.

Курсовете ще представят най-добрите практики в прилагането на голямо разнообразие от системи като IoT, комуникационни протоколи като Bluetooth, Universal Serial Bus (USB) и Controller Area Network (CAN), буутлоудъри и високоскоростен анализ с програмируеми логически матрици (FPGA).

"По време на безплатните курсове разработчиците ще научат как да проектират нови продукти по-бързо и по-ефективно и как да извлекат максимума от нашите продукти и развойни инструменти", заяви Кен Пай, вицепрезидент глобални приложения в Microchip. "Осигуряваме най-висококачественото обучение за нашите продукти на клиентите ни вече 25 години, а сега го правим дори още по-достъпно за инженерите с различно ниво на опит", добави Пай.

До миналата година Microchip предлагаше само присъствено обучение по време на годишните конференции на компанията. Microchip University вече се провежда онлайн. По време на обученията инженерите научават как да използват развойния инструмент MPLAB Code Configurator (MCC) и независими от ядрото периферни модули (CIP), както и решенията за създаване на embedded Linux приложения. 

Курсовете обхващат теми в областта на управлението на двигатели, зареждане на батерии, захранвания, безопасност, проектиране на аналогови системи и др. Курсовете на Microchip University също така представят цялата гама от продукти на Microchip.

Работният език е английски. Можете да се запишете за участие в курсовете тук.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   embedded решения   обучения   микроконтролери   IoT   MPLAB Code Configurator   MCC   CIP  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...