Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Над 500 компании вече заявиха желание за участие в productronica 2021

29.06.2021   |   Предстоящо
 

Международното изложение productronica 2021 ще предстaви най-новите постижения в областта на микролектрониката и електронното производство от 16 до 19 ноември на живо в Мюнхен, съобщиха от Messe Muenchen. Компаниите все още имат време да заявят желанието си за участие като изложители.

Събитието ще се проведе в хибриден формат, като представителите на индустрията ще могат да се включват в него за участие както на място, така и онлайн.

Фалк Сенгер, изпълнителен директор на Messe Muenchen, изрази оптимизъм относно провеждането на събитието през ноември. "През последните няколко месеца работихме усилено по изготвянето на стандартите за безопасност и сега сме отлично подготвени за новото начало с оптимална концепция за безопасност и хигиена. Очакваме отново да посрещнем множество изложители и посетители на живо на productronica”, посочи Сенгер.

Близо пет месеца преди старта на изложението над 500 компании вече потвърдиха участието си в него. Сред тях са водещи играчи в индустрията като ASM Assembly Systems, F&K Delvotec, Komax, Kurtz Ersa, Rohde & Schwarz.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   productronica 2021   микроелектроника   Kurtz Ersa   Rohde & Schwarz  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...