Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Microchip представи нова облачна развойна платформа

06.07.2021   |   Бизнес
 

Microchip представи нова облачна платформа за разработка с PIC и AVR микроконтролери. MPLAB Cloud Tools Ecosystem осигурява безплатно, пълнофункционално и изцяло интегрирано решение за търсене и откриване на примерен код, конфигурация на проекти и отстраняване на грешки в колаборативна среда. Тази среда позволява бърза разработка в корпоративен мащаб, като същевременно опростява софтуерното проектиране за потребители с различни нива на умения с помощта на интуитивен интерфейс, базиран на браузър, и облачна свързаност, обясняват от Microchip.

"MPLAB Cloud Tools Ecosystem включва три мощни инструмента, които модернизират процеса по разработка на системи с PIC и AVR микроконтролери. Потребителите могат да намерят бързо напълно конфигуриран цялостен изходен код, проекти, примери и софтуерни приложения, използвайки каталога в MPLAB Discover. Избраният код и проекти незабавно се включват в интегрираната развойна среда MPLAB Xpress (IDE) за по-нататъшна работа. MPLAB Code Configurator със своето лесно конфигуриране чрез графичен интерфейс предлага опции за бърз избор и настройка на хардуерни периферни компоненти и допълнителна конфигурация на развойните проекти", поясняват още от фирмата.

Онлайн сигурността е гарантирана чрез тясна интеграция със сигурни публични и частни хранилища на GitHub за запазване и споделяне на изходен код, както и чрез безпроблемно импортиране и експортиране на онлайн проекти в локално хранилище и защитен вход в myMicrochip.

"Новата ни платформа предоставя всичко, от което разработчиците се нуждаят, за да преминат от иновативна идея към производство. За разлика от инструментите, които изискват множество софтуерни приложения и сложни инсталации, IDE и услуги, тази екосистема няма изисквания за инсталиране и нарочно е разработена като интуитивна, лесна за използване работна среда", сподели Роджър Ричи, старши директор на подразделението Development Tools в Microchip. 

MPLAB Cloud Tools Ecosystem е достъпна в сайта на Microchip.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB Cloud Tools Ecosystem   PIC микроконтролери   AVR микроконтролери  

Област: Електроника  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...