Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell пуска информационен и образователен портал

06.07.2021   |   Бизнес
 

Farnell представи нова платформа за инженери, която ще предоставя информация за най-новите тенденции, технологии и приложения наред със специализирани обучения.

Technical Resources hub включва технически публикации и статии за приложения, проучвания, уебинари и подкастове, проекти и обучителни модули, видео материали и електронни книги. Посетителите ще имат достъп и до иновативната гама от онлайн калкулатори, сравнителни таблици и инструменти за избор на компоненти на Farnell, посочват от фирмата.

Порталът съдържа и страници, посветени на конкретни технологии като безжични устройства, сензори, захранвания, управление на електродвигатели, осветителни системи и дисплеи, наред с такива за приложения, които ще помагат на инженерите да проучват задълбочено специфични сфери – от индустриална автоматизация и интернет на нещата (IoT) до транспорт, поддръжка, безопасност и др.

По думите на Клиф Ортмайер, директор Технически маркетинг във Farnell, с помощта на тази нова платформа за обучение и развитие клиентите на фирмата ще бъдат в крак с техническия напредък. "Това е проста и лесна за използване платформа, която събира всичките ни технически ресурси на едно място, за да могат инженерите лесно да се справят с предизвикателствата при проектирането и да се съсредоточат върху създаването на иновации", посочи Ортмайер и допълни, че новият Technical Resources hub е проектиран да споделя вдъхновение и знания, да подпомага по-бързия избор на компоненти и да насърчава професионалното развитие.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Technical Resources hub   интернет на нещата   IoT  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...