Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 със специална лятна програма за FPGA обучения

13.07.2021   |   Бизнес
 

element14 ще предложи различни обучения за инженери през цялото лято като част от програмата Summer of FPGAs.

Програмируемите логически матрици (FPGA) са синоними на изкуствен интелект, високопроизводителни изчисления, машинно зрение, автономни превозни средства и  5G трансформация. element14 се фокусира върху тях това лято, за да помогне на членовете на общността да се подготвят за работа с FPGA в бъдеще и да продължат да развиват своите умения.

"Програмируемите логически матрици са част от компонентите за бъдещи иновации в проектирането на електронни устройства", заяви Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14. "Ето защо ние си партнираме с лидерите в областта на FPGA и споделяме техните експертни съвети, за да помогнем на членовете на нашата общност да получат знанията, необходими, за да може развитието на проектирането на електронни устройства да продължи".

През летните месеци element14 ще предложи богата програма от уъркшопове, уебинари, обучения и други възможности за своите членове да тестват най-новите FPGA продукти като например Microchip PolarFire Splash Kit и Lattice Semiconductor MachXO3L Starter Kit. Събитията ще са достъпни за всички – от начинаещи разработчици до опитни инженери, които искат да поддържат уменията си. Членовете на общността element14 ще имат възможността и да спечелят FPGA продукти.

На 22 юли 2021 г. element14 организира дискусия с участието на експерти от Xilinx, Lattice and Microchip. Събитието ще се фокусира върху преимуществата на FPGA технологиите. Ще бъде обяснено какво е необходимо да се знае, когато се започва работа с тях и какви FPGA компоненти са подходящи за нови проекти. Събитието ще завърши с общ преглед и съвети за развойни среди за FPGA, програмиране, инструменти за разработка и процеси.

Повече за програмата Summer of FPGAs можете да научите тук.

     
Източник: Farnell; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Farnell   element14   FPGA   изкуствен интелект   5G  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...