Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip обяви първия радиационноустойчив FPGA в пластмасов корпус

03.08.2021   |   Технологии
 

Microchip обяви първия FPGA компонент за авиокосмически приложения в пластмасов корпус, сертифициран по стандартите на американския орган JEDEC. Според компанията RTG4 Sub-QML предлага на разработчиците на сателитни и други устойчиви на радиация системи, използвани в космически мисии, най-високото ниво на надеждност в сектора при минимална цена и най-кратки срокове за реализация.

"Това е крайъгълен камък за системните разработчици, които се нуждаят от големи обеми електронни компоненти за космически приложения при ниска себестойност и намалено време за изпълнение, за да могат да бъдат в крак с все по-кратките цикли за стартиране на услуги. Тези RTG4 FPGA компоненти удовлетворяват много високи стандарти за надеждност и радиационна защита, като същевременно намаляват разходите благодарение на използвания пластмасов корпус и Sub-QML екраниране", обясни Кен О'Нийл, асоцииран маркетинг директор за космически и авиационни приложения в FPGA бизнес подразделението на Microchip.

RTG4 Sub-QML е реализиран във flip-chip пластмасов корпус, съвместим по изводи с QML клас V стандартизираните RTG4 FPGA решения на Microchip в керамични корпуси, което улеснява разработчиците да мигрират своите проекти. RTG4 Sub-QML FPGA в пластмасов корпус се предлага и като прототип в малки количества, което позволява на разработчиците да извършват продуктови тестове и да прототипират своите системи.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   RTG4 Sub-QML  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...