Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс и Microchip с безплатно обучение за капацитивни сензори на допир

07.09.2021   |   Предстоящо
 

Комет Електроникс и Microchip организират безплатно техническо обучение за инженери и дизайнери, в рамките на което в детайли ще бъде представено портфолиото от капацитивни сензорни решения за допир на Microchip. Серията от общо 3 онлайн обучения ще се проведе от 13 до 15 септември 2021 г.

Обучението ще представи някои от добрите практики при реализация на устройства с капацитивни сензори, реагиращи на докосване.

Първият уебинар от серията ще се проведе на 13 септември 2021 г. от 15:00 ч. и ще запознае участниците с различни решения и приложения - от прост бутон до многоточкови системи с водоустойчиви капацитивни сензори, включително капацитивни решения за допир, базирани на MCU, капацитивен сензорен екран и интегрирана графика (IGaT) в един MCU и развойни средства, библиотеки, примери и поддръжка.

На 14 септември, отново от 15:00 ч., ще се състои вторият уебинар, който ще се фокусира върху идентифицирането и избягването на евентуални проблеми:

  • Устройството работи "на бюро", но ще работи ли при клиентите?
  • Как ще работи капацитивният сензор за допир, когато се намокри или залее с вода?
  • Колко е важен дизайнът на платката? Да усъвършенстваме фърмуера или да заложим на най-добрия хардуер?
  • Защо свръхдискретизацията не може се пребори с шума? Как да решим проблема?

Последният уебинар ще се състои на 15 септември от 15:00 ч. и ще покаже как се създават завършени проекти, базирани на капацитивни сензори за допир, и какви са преимуществата на най-новите капацитивни решения и системи.

Поредицата уебинари ще бъде представена от екип инженери на Micorchip. Ще има възможност за задаване на въпроси, на които експертите от Micorchip ще отговарят в края на всяка сесия в частта за Q&A.

Можете да се регистрирате за участие в обученията тук. Само регистрирани участници ще могат да се включват в сесиите. Работният език ще бъде английски.   

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Microchip   капацитивни сензори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...