Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox обяви нова версия на своя популярен развоен софтуер за GNSS

07.09.2021   |   Технологии
 

u-blox представи новата версия на своя софтуер за запознаване и разработка с GNSS – u-center 2. Софтуерът е съвместим с Microsoft Windows и предлага на всеки, който използва десетото поколение на GNSS технологията на u-blox, високо интуитивен интерфейс, за да може лесно да конфигурира GNSS продукти, да оценява функционирането им, да подобрява качеството на своя софтуер и да повишава производителността с помощта на допълнителни услуги, посочват от u-blox.

u-center 2 е наследникът на развивания близо две десетилетия развоен софтуер за GNSS u-center, който, както обясняват от компанията, се е превърнал де факто в стандарт за инженерите, проектиращи приложения с GNSS приемници.

От фирмата посочват, че u-center 2 е напълно съвместим с най-новата GNSS платформа на u-blox – M10, и е преработен от начало до край, за да осигури по-добри общи характеристики, както и допълнителни подобрения, които опростяват конфигурирането, оценката и развитието на решения, базирани на GNSS технологията. Първата версия на софтуера – u-center, ще продължи да бъде подходящ инструмент за GNSS решения, базирани на по-ранни технологични платформи.

Автоматичното обновяване гарантира, че софтуерът винаги ще включва най-новите подобрения при минимално усилие от страна на потребителите, обясняват от u-blox.

"Уверени сме, че потребителите веднага ще видят колко лесно е да настроят u-center 2 и да оценят най-новите поколения на нашите GNSS чипове и модули", коментира Бернд Хайдман, продуктов мениджър в u-blox.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   u-center   M10   GNSS  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...