Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip обяви най-компактния 1,6 T Ethernet PHY чип

14.09.2021   |   Технологии
 

Microchip представи новия Ethernet PHY чип PM6200 META-DX2L с комуникационен капацитет 1,6 T. Според компанията това е най-компактното решение (23x30 мм) от този вид и то осигурява до 35% по-ниско енергопотребление на порт в сравнение с предшественика си META-DX1 – първия в света PHY чип с терабитов капацитет.

META-DX2L използва 112 G PAM4 SerDes (модулация 4 нива) и поддържа скорости на Ethernet от 1 до 800 GbE. Разнообразните възможности за маршрутизиране и комутиране дават възможност за пълноценно използване на I/O честотната лента и позволят гъвкаво свързване на многочестотни мрежови карти с широк спектър от опции за включване. 

"След META-DX1 с максимална SerDes скорост 56G новият PHY чип със SerDes скорост до 112 G представлява също толкова революционно решение, предоставящо на разработчиците възможностите, от които се нуждаят, за решаване на новите предизвикателства, свързани с облачните центрове за данни, 5G мрежите и AI/ML инфраструктурата", обясни Бабак Самими, вицепрезидент на подразделението за комуникационни продукти в Microchip.

Първите мострени бройки от фамилията META-DX2L ще бъдат на разположение през четвъртото тримесечие на 2021 г.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   META-DX2L   Ethernet PHY  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...