Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Участници от 13 страни събра 30-ата конференция "Електронна техника" в Созопол - 21.09.2021

21.09.2021   |   Начало»Събитията
 

От 15 до 17 септември 2021 г. в рамките на Дните на науката в Технически университет – София в Созопол се състоя 30-ата Международна научна конференция "Електронна техника" ЕТ2021. Събитието се проведе в хибриден формат.

Представени бяха 105 доклада в различни области на електрониката, включително анализ и проектиране на електронни схеми, компютърно моделиране и приложения, моделиране и симулиране на системи, проектиране на цифрови системи с използване на HDL, FPGA, цифрова обработка на сигнали и изображения, невронни мрежи, разширена и виртуална реалност. 

В конференцията взеха участие представители от 13 страни, включително България, Белгия, Нидерландия, Германия, Румъния, САЩ, Швейцария, Русия, ЮАР, Иран, Китай, Индия и Чили.

Голям интерес сред академичната общност и високотехнологични фирми в областта предизвикаха пленарните доклади на Живка Овчарова от Технологичния институт в Карлсруе, Жерон Бойденс от Католическия университет в Льовен и Кол Земке от американската компания GlobalFoundries.

     
Източник: ТУ – София

Ключови думи: ТУ – София   Електронна техника   ЕТ2021   FPGA  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Събитията
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...