Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

XP Power представи нови AC-DC захранвания с мощност от 15 до 320 W

21.09.2021   |   Технологии
 

XP Power разшири своята серия затворени AC-DC захранвания LCS, ориентирани към индустриална електроника и оборудване, съобщават от Комет Електроникс, официален представител на производителя в България. Деветте нови модела (LCW15, LCW25, LCW35, LCW50, LCW75, LCW100, LCW150, LCW200 и LCW320) осигуряват мощности от 15 W до 320 W. Всички те отговарят на стандарта EN 55032 клас B за галванични и излъчвани емисии и имат капак на клемореда, повишаващ безопасността след инсталация.

Обхватът на входното напрежение на серията LCW е от 85 до 305 VAC, отговарящ на глобалните регулаторни изисквания. Диапазонът на номиналните входни напрежения е от 100 до 277 VAC, като моделите 150 W, 200 W и 320 W осигуряват и активна корекция на фактора на мощността (PFC). 

Захранванията са подходящи за приложение като външни източници на енергия, в системи за сигурност, управление на осветлението, сградна автоматизация, билетни и вендинг автомати и др.

В зависимост от мощността серията LCW се предлага с номинални изходни напрежения от от 3,3 до 48 V. За да се приспособят към нестандартни напрежения, всички модели позволяват регулиране на изходното напрежение в рамките на ±10%, без да се надвишава максималното изходно напрежение.

Захранванията имат широк диапазон на работната температура от -30 до +70°C и осигуряват пълната номинална мощност до +50°C. Серията LCW има конвекционно (безвентилаторно) охлаждане до 200 W, като моделът с по-висока мощност LCW320 включва охлаждащ вентилатор с управление по температура, което намалява акустичния шум.

Ниският профил и компактните размери на захранванията допълнително улесняват интегрирането им в крайните приложения, отбелязва производителят. Стандартните характеристики на серията LCW включват ниска енергоконсумация в режим на готовност под 0,3 W и защита от късо съединение на изхода, както и защита от пренапрежение. Освен това LCW320 разполага с LED индикатор за включване. Опционално се предлагат версии с конформно покритие.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   XP Power   захранвания  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...